Når beboerne flytter ind i Ravnsborghave i Køge, kan de glæde sig over et godt indeklima med ventilation, der er diskret indbygget i vinduerne. 

I slutningen af 2019 står 59 nye boliger klar i Ravnsborghave i Køge. Det nye boligområde, der opføres af Kiss Development, består af moderne lejligheder og rækkehuse omkring et hyggeligt haverum. Boligerne er indrettet moderne og funktionelt, og der er naturligvis også taget højde for at godt og sundt indeklima. Det sikrer ventilationssystemet Renson Endura Twist, som indbygges næsten usynligt i vinduesrammen.

-Vi har valgt Endura Twist, fordi ventilationen har et lavt energiforbrug og kræver minimal vedligeholdelse. Desuden er det en klar fordel, at der ikke skal trækkes rør, så vi kan bevare den fulde loftshøjde i etageejendommene, siger Michael G. Eskildsen, adm. direktør i Kiss Development.

Sparer energi på flere måder
Endura Twist leveres af InVentilate, der har specialiseret sig i energibesparende ventilation, som kan indbygges diskret og ikke optager plads.

– Vi mener, at den bedste ventilation er den, man ser og mærker mindst muligt, siger Kim Friis Vedøe, salgschef i InVentilate.

– I Ravnsborghave er ventilationen stort set usynlig inde i boligerne, og den høje varmegenvinding sikrer samtidig en høj brugerkomfort, hvor den friske luft altid føles behagelig, forklarer han videre.

Det meget lave energiforbrug gør både Endura Twist til en klimavenlig løsning og giver en økonomisk besparelse på driften. Når temperaturen udenfor er høj nok, kan Endura Twist tilmed levere hybridventilation helt uden at bruge strøm.

– I forhold til energiforbrug, nem montering og minimal vedligeholdelse ser vi mange fordele, og vi forventer, at denne form for ventilation er fremtidens løsning, lyder det fra Michael G. Eskildsen.

Renson Endura Twist

  • Diskret ventilationsløsning, der indbygges direkte på vinduesrammen.

  • Lavt energiforbrug

  • Høj varmegenvinding

  • Lydsvag

  • Frost- og kondensfri

  • Minimal vedligeholdelse

  • Leveres med trådløs styring

  • Filtre, der renser luften for udefrakommende støv og urenheder, kan tilkøbes