MicroVents rørløse design gør ventilationen nem at installere. Derfor blev MicroVent valgt, da de 55 almene boliger i Granparken i Ebeltoft skulle renoveres. Nu er de første beboere flyttet tilbage.

Efter 30 år var de 55 almene boliger i Granparken i Ebeltoft i så dårlig stand, at boligselskabet djursBO besluttede at gennemføre en større renovering. Aalsrode Tømrerfirma A/S står for de gennemgribende forbedringer, der bl.a. omfatter ny facadebeklædning, nye døre og vinduer.
Beboerne kan også glæde sig over et bedre indeklima, da ventilationssystemet MicroVent fra InVentilate bliver installeret i boligerne.
Ventilation i privatboliger er et krav ifølge BR18 og BR20, og med MicroVent er det muligt at indbygge ventilation uden at optage plads i boligerne

– MicroVent er ideelt til renoveringer, fordi ventilationsenhederne indbygges direkte i facaden og dermed er meget enkle at installere i eksisterende byggeri. Det giver samtidig en markant billigere anlægspris, siger Kim Friis Vedøe, salgschef hos InVentilate.

Indtil videre har hun ikke fået nogen kommentarer fra beboerne i forhold til ventilationen.

– Det er vi rigtig glade for. Vi mener nemlig, at den bedste ventilation er den, man hverken hører eller mærker, siger Kim Friis Vedøe fra InVentilate.

Ud over et meget lavt energiforbrug er MicroVent netop udviklet til at give en høj brugerkomfort. Det sikres bl.a. med et meget lavt lydniveau, en varmegenvinding på 90 % og specialdesignede indblæsningsriste, der modvirker træk.

Læs mere på inventilate.dk og  aat.dk