Projekbeskrivelse

Alhedens Fitnesscenter

Et lokale fyldt med svedige motionister stiller store krav til ventilationen. Alhedens Idræts- og Kulturcenter tog derfor kontakt til InVentilate, da et nyt fitnesslokale skulle indrettes.

Da det lokale motionscenter lukkede, tog Alhedens Idræts- og Kulturcenter sagen i egen hånd og ombyggede et lokale på 158 kvm. til fitnesscenter. Det betød, at der skulle installeres effektiv ventilation i den eksisterende bygning.

– Vi har en arkitekt i bestyrelsen, som anbefalede MicroVent, fordi ventilationen er nem at installere og ikke kræver rør, fortæller Bjarne Nyberg, der er daglig leder.

Ud over den enkle installation blev der lagt vægt på det lave energiforbrug.

– Vi har altid fokus på driftsomkostninger, for der kan være rigtig mange penge at spare ved at vælge en løsning med lavt energiforbrug, siger Bjarne Nyberg.

På åbningsdagen stod 300 lokale i kø for at prøve det nye fitnesscenter, hvor MicroVent sørger for frisk luft til de fysiske udfoldelser.

– Vi hverken hører eller bemærker ventilationen, og det er jo den bedste ros, man kan give et ventilationssystem, lyder det fra Bjarne Nyberg.
Med enheder i mange størrelser er MicroVent en fleksibel løsning, der kan tilpasses mange forskellige behov for ventilation. Enhedernes høje ydeevne gør også MicroVent velegnet til lokaler med behov for stort luftskifte, fx i fitnesscentre, daginstitutioner og undervisningslokaler.

Tilmeld nyhedsbrev
Kontakt InVentilate

  Jeg ønsker at:
  Blive ringet opBooke et møde

  Adresse

  Postnummer

  By

  Telefon (skal udfyldes)