Projekbeskrivelse

Børnehaven Himmelblå, Randers

I Randers’ smukke natur ligger pavillionen Månehuset, som er opholdssted for Børnehaven Himmelblås udegruppe. I 2014 blev Månehuset udskiftet med et nyt modulbyggeri med rørløs ventilation fra InVentilate, som sikrer et sundt og behageligt indeklima for børn og voksne.

Børnehaven Himmelblå er en selvejende institution tilknyttet Randers Kommune. Natur og udeliv spiller en vigtig rolle i dagligdagen for de 101 børn og 18 voksne, som er fordelt på to
afdelinger – en på Nørresundbyvej og en i Månedalen på Tebbestrupvej.

I Månedalen har børnene inderum i Månehuset. Efter 20 år var det gamle pavillionbyggeri udslidt, og en ny og større institution blev derfor bestilt hos DesignModul A/S.
Resultatet er en modulbygget, funktionel daginstitution på 240 m2.

For at sikre et sundt og behageligt indeklima i daginstitutionen blev det nye byggeri leveret med rørløs ventilation fra InVentilate, der indbygges diskret i den flotte træfacade.

InVentilates rørløse ventilationsløsning har desuden den fordel, at indbygningen er langt nemmere og billigere end rørført central ventilation.
Samtidig bruger ventilationssystemet fra InVentilate 85 % mindre el end central ventilation, og det giver markante besparelser på driftsomkostningerne.

Tilmeld nyhedsbrev
Kontakt InVentilate

  Jeg ønsker at:
  Blive ringet opBooke et møde

  Adresse

  Postnummer

  By

  Telefon (skal udfyldes)