Projekbeskrivelse

Børnehuset Rosengården, Haderslev

Da Børnehuset Rosengården ønskede at forbedre indeklimaet, blev MicroVent testet op imod andre ventilationsløsninger – og vandt. Derfor kan børn og voksne nu glæde sig over frisk luft fra ventilation, som ikke fylder i hverdagen.

Med over 100 børn i alderen 0-6 år er aktivitetsniveauet højt i Børnehuset Rosengåren, og det kunne mærkes på indeklimaet. Derfor ønskede Haderslev Kommune at installere ventilation i tre grupperum.

MicroVent var en af de ventilationsløsninger, der blev udvalgt til test – og MicroVent vandt på grund af den diskrete indbygning og lave pris.

Netop den enkle installation gør MicroVent særdeles velegnet til eksisterende bygninger, som skoler og daginstitutioner, der ønsker et bedre indeklima.

De rørløse ventilationsenheder indbygges i ydervæggen, så kun de udvendige skærme og indvendige riste er synlige. Dermed optager ventilationen ingen plads i lokalerne.

Samtidig er indblæsningsristene specielt udviklet til at modvirke træk og sikre en høj komfort, hvor 85 % af varmen bliver genanvendt.

Det rørløse design og den høje varmegenvinding har samtidig den fordel, at ventilationen bruger langt mindre strøm end andre løsninger – til glæde for drifts økonomien og miljøet.

Tilmeld nyhedsbrev
Kontakt InVentilate

  Jeg ønsker at:
  Blive ringet opBooke et møde

  Adresse

  Postnummer

  By

  Telefon (skal udfyldes)