Projekbeskrivelse

Byager Vænge, Birkerød

Boligselskabet Birkebo er i gang med en omfattende totalrenovering af Byager Vænge i Birkerød, der skal gøre de 126 familie- og ungdomsboliger tidssvarende og energieffektive med et sundt indeklima.

Klyngehusene på Byager Vænge i Birkerød blev opført i 1970’erne og ud over, at tidens tand har sat sit præg på boligerne, har der været problemer med skimmelsvamp og bygningsfejl.

Derfor satte Boligselskabet Birkebo i 2017 gang i en totalrenovering, der skal optimere boligerne og sikre, at de lever op til nutidens indeklima- og energikrav.
Energioptimering og varmegenvinding står højt på prioriteringslisten, og InVentilate blev udvalgt til at levere ventilation til de 126 ungdoms- og familieboliger.

– Vores ventilationssystem MicroVent udmærker sig ved at have et meget lavt energiforbrug og en høj varmegenvinding på 92 pct. Desuden indbygges ventilationen i facaden, så den overhovedet ikke optager plads i boligen, forklarer Kim Friis Vedøe, salgschef hos InVentilate.

MicroVent er samtidig yderst lydsvag og har specialudviklede indblæsningsriste, som modvirker træk og sikrer en høj brugerkomfort.

Tilmeld nyhedsbrev
Kontakt InVentilate

  Jeg ønsker at:
  Blive ringet opBooke et møde

  Adresse

  Postnummer

  By

  Telefon (skal udfyldes)