Projekbeskrivelse

Granparken, Ebeltoft

En enkel og pladsbesparende løsning med udsigt til både anlægs- og driftsbesparelser blev afgørende for at arkitektfirmaet ArcHus valgte mikroventilation som løsning i forbindelse med totalrenoveringen af 55 almene boliger i Granparken ved Ebeltoft for Boligforeningen DjursBo.

Ekstra plads til traditionelle ventilationsskabe eller -rør er der ofte ikke meget af, når boligforeninger står over for at skulle totalrenovere boliger. Og lige netop plads til ventilation var også udfordringen, da ArcHus Arkitektfirma sad og tegnede på skitserne til totalrenoveringen af 55 almene boliger i Granparken ved Ebeltoft for Boligforeningen DjursBo. Men løsningen lå dog lige om hjørnet, for da facader og vinduer alligevel skulle udskiftes, faldt valget på det facadeintegrerede mikroventilationssystem med intelligent CTS-styring, MicroVent fra InVentilate.

Fordelene viste sig at være mange med mikroventilation. Anlægsprisen var markant lavere end ved traditionelle ventilationssystemer, og til stor fordel for beboere og boligforening, er driftsomkostningerne ved MicroVent også 85 % lavere end fx rørført ventilation.

Enhver, der har stået overfor en omfattende totalrenovering, ved, at der altid dukker ubekendte op. Sådan var det også med totalrenoveringen i Granparken. Tykkelsen på boligernes mure endte af forskellige årsager med at blive ændret, så de ikke længere opfyldte standardmål. En stor del af InVentilates kunder har dog brug for skræddersyede løsninger, så derfor var det ikke et problem at levere en kundetilpasset løsning i samarbejde med ArcHus Arkitektfirma.

Tilmeld nyhedsbrev
Kontakt InVentilate

  Jeg ønsker at:
  Blive ringet opBooke et møde

  Adresse

  Postnummer

  By

  Telefon (skal udfyldes)