Projekbeskrivelse

HB Medical Falster

HB Medical Falster ville gerne forbedre indeklimaet i kontorer og fællesrum, og med MicroVent kunne ventilationen nemt bygges ind i den eksisterende bygning og tilpasses behovet i hvert enkelt lokale.

Der er rene linjer hos HB Medical, som er en af Skandinaviens førende producenter af lægemidler, medicinsk udstyr og kosmetik. Det gælder både i produktionen og i indretningen af virksomhedens filial i Nykøbing F.

Da ledelsen ønskede at forbedre indeklimaet, gik man derfor på jagt efter en løsning, der kunne indbygges diskret både inde og ude. Valget faldt på MicroVent, der skifter luften direkte gennem facaden, så der ikke skal installeres ventilationsrør.

Det rørløse design sikrer en enkel installation og dermed en lavere anlægspris. Desuden bruger det rørløse ventilationssystem 85 % mindre energi. Det gør MicroVent til en klimavenlig løsning, der er billigere i både anlæg og drift end rørført ventilation.

MicroVent-enhederne fås i flere størrelse, så ventilationen kan dimensioneres til rum i alle størrelser, og specialudviklede indblæsningsriste og høj varmegenvinding modvirker træk og sikrer en altid behagelig lufttemperatur.

Tilmeld nyhedsbrev
Kontakt InVentilate

  Jeg ønsker at:
  Blive ringet opBooke et møde

  Adresse

  Postnummer

  By

  Telefon (skal udfyldes)