Projekbeskrivelse

Høvelte Kaserne

På Høvelte Kaserne kan officererne nu glæde sig over et bedre indeklima efter at MicroVent er blevet installeret i 42 cellekontorer og et mødelokale.

Det kan være vanskeligt at få plads til ventilation i ældre bygninger med små kontorer, men med MicroVent kunne Høvelte Kaserne sikre et behageligt indeklima med lave anlægsomkostninger.

Fordi der ikke skal føres rør, er byggeperioden kort, og det giver en langt billigere anlægspris end ved andre ventilationsløsninger. Samtidig bruger MicroVent 85 % mindre energi end central rørført ventilation. Det er en fordel for miljøet og for driftsomkostningerne, som er minimale.

På Høvelte Kaserne er MicroVent installeret med InVentilates patenterede intelligente styresystem, så ventilationen både kan styres manuelt og desuden reagerer automatisk på temperaturen i lokalet og luftens indhold af CO2.

Sammen med en høj varmegenvinding og specialdesignede riste, der modvirker træk, sikrer det høj brugerkomfort.

MicroVent kan udveksle informationer med de fleste bygningsautomationssystemer, og på Høvelte Kaserne er hele ventilationssystemet koblet sammen med Forsvarets CTS.

Tilmeld nyhedsbrev
Kontakt InVentilate

  Jeg ønsker at:
  Blive ringet opBooke et møde

  Adresse

  Postnummer

  By

  Telefon (skal udfyldes)