Projekbeskrivelse

Køge Bugt Privatskole

Frisk luft gavner indlæringen og koncentrationen. Blandt andet af den grund ønskede Køge Bugt Privatskole at forbedre indeklimaet. Løsningen blev MicroVent, som blev indbygget diskret i den flotte skolebygning.

240 elever har deres daglige gang i de flotte, røde bygninger, der huser Køge Bugt Privatskole. Skolen har et bogligt fokus og en høj faglig standard.

I den forbindelse er et sundt indeklima vigtigt. Forskning har nemlig vist, at frisk luft har betydning for koncentration og indlæring – og ventilation kan derfor være med til at løfte præstationen af skolearbejdet.

Da Køge Bugt Privatskole ønskede at installere ventilation i tre undervisningslokaler, faldt valget på MicroVent. Det rørløse ventilationssystem indbygges i ydervæggen og skifter luften nærmest lydløst og med et meget lavt energiforbrug.

Den enkle installation gør prisen meget konkurrencedygtig, og ventilationen optager ingen plads i lokalerne. Kun de udvendige skærme og indvendige riste er synlige.

De specialudviklede indblæsningsriste modvirker træk, og fordi 85 % af varmen i lokalet bliver genanvendt, har den friske luft altid en behagelig temperatur.

Tilmeld nyhedsbrev
Kontakt InVentilate

  Jeg ønsker at:
  Blive ringet opBooke et møde

  Adresse

  Postnummer

  By

  Telefon (skal udfyldes)