Projekbeskrivelse

Mini CO2 Typehuset, Nyborg

Mini C02 Typehuset i Nyborg er bedste bud på fremtidens fleksible og CO2-besparende typehus. Type-huset er opført af Benee Huse på vegne af Realdania Byg A/S, og InVentilate har leveret husets indeklimaløsning. 

Mini CO2 Typehuset er det sidste af seks CO2-reducerende parcelhus-eksperimenter i Nyborg opført af Realdania Byg A/S. Huset samler erfaringerne fra fem øvrige typehuse, og er det endelige kommercielle bud på, hvordan der kan skabes det mindst mulige CO2-fodaftryk i et typehus. Ikke mindst i forhold til valg af materialer og tekniske installationer som fx ventilationsanlæg.

Det var selvfølgelig besparelserne på CO2, men også på drift- og anlægsøkonomien, der var årsag til, at typehusfirmaet Benee Huse valgte mikroventilation fra InVentilate, da de som vindere af projektkonkurrencen opførte Mini CO2 Typehuset for Realdania Byg A/S.

Også det rørløse og skjulte design i mikroventilation var medvirkende til valget. For et vigtigt kriterie i projektet var at skabe et kompakt og funktionelt typehus med bred arkitektonisk appel.

Endelig skulle huset være fleksibelt over for ændringer i indretning over tid, og netop muligheden for fleksibel etablering af de samarbejdende ventilationsenheder er kernen i systemerne fra InVentilate.

Tilmeld nyhedsbrev
Kontakt InVentilate

  Jeg ønsker at:
  Blive ringet opBooke et møde

  Adresse

  Postnummer

  By

  Telefon (skal udfyldes)