Projekbeskrivelse

Nyrupskolen, Kalundborg

En flot tilbygning har givet Nyrupskolen en helt ny hovedindgang og et imponerende auditorium i to etager. Det gode, energivenlige indeklima sørger MicroVent for.

Igennem flere år har Nyrupskolen manglet klasseværelser, og da arkitektfirmaet Kullegaard blev hyret til at tegne en tilbygning, greb de chancen for samtidig at give skolen en ny profil udadtil.

Den flotte tilbygning på 500 kvm udgør nemlig skolens nye hovedindgang og rummer ud over administrationen og forberedelsesrum til lærerne, et inspirerende auditorium i to etager, der er opbygget som et kreativt læringsrum med bibliotek og læringstrappe.

Desuden er der i tilbygningen blevet garderobeplads til skolens elever.

Nyrupskolen valgte MicroVent som ventilationssystem, fordi ventilationsenhederne indbygges diskret i facaden og dermed sikrer et sundt og behageligt indeklima uden at skæmme bygningens arkitektur.

En anden faktor var MicroVents yderst lave lydniveau, der gør ventilationen særligt velegnet i undervisningslokaler og kontorer.
Endelig bruger det rørløse ventilationssystem 85 % mindre strøm end rørført central ventilation, hvilket er en fordel for både miljøet og skolens driftsbudget.

Tilmeld nyhedsbrev
Kontakt InVentilate

  Jeg ønsker at:
  Blive ringet opBooke et møde

  Adresse

  Postnummer

  By

  Telefon (skal udfyldes)