Projekbeskrivelse

Renson Endura Twist

InVentilate er dansk forhandler af Endura Twist fra belgiske Renson.

Endura Twist er innovativ decentral vinduesventilation med effektiv varmegenvinding. Ventilationen monteres yderst diskret på vinduesprofilen og er velegnet ved både nybyggeri og renovering.

På flere måder fungerer Endura Twist efter samme princip som InVentilates eget mikroventilationssystem, MicroVent, og de to ventilationsløsninger supplerer dermed hinanden rigtig godt og har samme klimavenlige og strømbesparende profil.

I Endura Twist skiftes luften gennem to ventilationsenheder, der skiftevis sørger for udblæsning af brugt luft og indblæsning af frisk luft.

I stedet for en klassisk kryds- eller modstrømsveksler indeholder Endura Twist en regenerator, som benytter varmen fra udblæsningsluften til at opvarme indblæsningsluften.

Det giver en varmegenvinding på 81 procent og er med til at sikre, at ventilationen er behagelig og aldrig føles som træk.

Modsat en traditionel krydsveksler eller modstrømsveksler har regeneratoren ikke problemer med isdannelse i veksleren, og af samme årsag er der ikke behov for forvarmning. Derfor er regeneratoren en meget enkel og energibesparende løsning – også ved temperaturer under 0 grader.

Endura Twist giver fleksible ventilationsmuligheder:

Renson Endura Twist ventilationssystem funktionalitet

Ventilation opad

Endura Twist ventilation funktionalitet

Ventilation nedad

Renson Endura Twist ventilation funktion

Ventilation nedad med gipskant

Sådan fungerer Renson Endura Twist:

Fordele med Renson Endura Twist:

  • Behagelig ventilation med høj varmegenvinding

  • Støjsvag

  • Energibesparende

  • Frost- og kondensfri

  • Vedligeholdelsesfri

  • Kan leveres med filtre