Projekbeskrivelse

Skive Tekniske Skole

For at forbedre skolens indeklima har Skive Tekniske Skole valgt at installere ventilationssystemet MicroVent i flere undervisningslokaler – til glæde for elever og personale.

Lange skoledage og mange elever i hvert lokale er en udfordring for undervisningen. Dårlig luft med høj fugtighed og et stort indhold af CO2 kan nemlig give koncentrationsbesvær, dårligere indlæring og flere sygedage.

På Skive Tekniske Skole har man løst problemet med MicroVent, der installeres i væggen og udskifter den lumre luft med frisk luft udefra. Det rørløse design gør systemet nemt og billigt at installere i eksisterende lokaler.

Varmegenvindingsgraden på 85 % sørger for, at den friske luft udefra er lun og behagelig, når den blæses ind.

Samtidig har MicroVent et ekstraordinært lavt støjniveau, som gør ventilationssystemet ideelt til undervisningsinstitutioner.

MicroVent blev først installeret i to undervisningslokaler, og resultatet var så godt, at Skive Tekniske Skole efterfølgende valgte at installere MicroVent i yderligere 15 klasselokaler.

Med installationen af MicroVent har Skive Tekniske Skole sikret, at luftens CO2-indhold holdes under 1000 ppm (0,1 %) hele skoledagen igennem. Dermed lever Skive Tekniske Skole fuldt ud op til BR15.

Tilmeld nyhedsbrev
Kontakt InVentilate

  Jeg ønsker at:
  Blive ringet opBooke et møde

  Adresse

  Postnummer

  By

  Telefon (skal udfyldes)