Projekbeskrivelse

SolarElements ApS, Nexø

Fleksibel indbygning og diskret design fik SolarElements Aps til at vælge MicroVent, da der skulle installeres ventilation i virksomhedens flotte højloftede udstillingslokale.

SolarElements ApS, som leverer solsystemer til erhvervslivet og offentlige kunder, ville gerne opgradere deres udstillingslokale i Nexø med ventilation.

Efter at have overvejet andre mærker faldt valget på MicroVent, fordi ventilationen kan indbygges i ydervæggen og har et diskret design. Desuden var MicroVent lidt billigere.

Der er højt til loftet i det store udstillings­lokale, der kan opdeles i to rum med en foldedør imellem. Derfor er det en fordel, at MicroVent fås i mange størrelser, som gør ventilationen velegnet til både små og store lokaler.

MicroVent leveres med en fast konfiguration, der er tilpasset det lokale, der skal ventileres. Derudover er der flere muligheder for at betjene ventilationen lokalt, ligesom der kan installeres intelligent styring. Det betyder, at ventilationen kun kører, når der er behov for det.
Ud over, at MicroVent bruger 85% mindre strøm end central ventilation, kan styringen medvirke til at spare endnu mere energi og varme.

Tilmeld nyhedsbrev
Kontakt InVentilate

  Jeg ønsker at:
  Blive ringet opBooke et møde

  Adresse

  Postnummer

  By

  Telefon (skal udfyldes)