Project Description

Solhjem Vuggestue, Aarhus

Da Solhjem stod for at ombygge et af sine bevaringsværdige huse fra skole til vuggestue, var ønsket at skabe et bedre indeklima uden at skæmme bygningen. Netop det kunne MicroVent.

I 2016 ønskede Solhjem at ombygge en af sine bevaringsværdige bygninger fra skole til vuggestue.

Det krævede en opdatering af de flotte lokaler med stuk i loftet, så de levede op til BR15, bl.a. måtte der installeres ventilation.

“Ingeniøren foreslog først et ventilationssystem med store stålrør, men det ville helt ødelægge den flotte bygning,” fortæller administrator Poul Fasdal.

stedet fandt Solhjem frem til MicroVent. som indbygges direkte i væggen og skifter luften uden rør.

Udover at ventilationen kan indbygges meget diskret, giver det rørløse design den fordel, at MicroVent bruger 85 % mindre strøm end central rørført ventilation – til gavn for både miljøet og daginstitutionens økonomi.

Solhjem er blevet så tilfreds med løsningen, at de også har valgt MicroVent til børnehaven og skolen.

Tilmeld nyhedsbrev
Kontakt InVentilate

Jeg ønsker at:
Blive ringet opBooke et møde

Adresse

Postnummer

By

Telefon