Projekbeskrivelse

Tiendeladen, Aalborg

Da Himmerland Boligforening omdannede et af Aalborgs ældste huse til ungdomsboliger blev MicroVent valgt som ventilation på grund af den enkle installation, store designfrihed og de lave driftsomkostninger.

Mini CO2 Typehuset er det sidste af seks CO2-reducerende parcelhus-eksperimenter i Nyborg opført af Realdania Byg A/S. Huset samler erfaringerne fra fem øvrige typehuse, og er det endelige kommercielle bud på, hvordan der kan skabes det mindst mulige CO2-fodaftryk i et typehus. Ikke mindst i forhold til valg af materialer og tekniske installationer som fx ventilationsanlæg.

Det var selvfølgelig besparelserne på CO2, men også på drift- og anlægsøkonomien, der var årsag til, at typehusfirmaet Benee Huse valgte mikroventilation fra InVentilate, da de som vindere af projektkonkurrencen opførte Mini CO2 Typehuset for Realdania Byg A/S.

Også det rørløse og skjulte design i mikroventilation var medvirkende til valget. For et vigtigt kriterie i projektet var at skabe et kompakt og funktionelt typehus med bred arkitektonisk appel.

Endelig skulle huset være fleksibelt over for ændringer i indretning over tid, og netop muligheden for fleksibel etablering af de samarbejdende ventilationsenheder er kernen i systemerne fra InVentilate.

Tilmeld nyhedsbrev
Kontakt InVentilate

Jeg ønsker at:
Blive ringet opBooke et møde

Adresse

Postnummer

By

Telefon (skal udfyldes)